KADROMUZ

Süleyman BEYAZYÜZ - Okul Müdürü

1988 yılında Erzurum Oltu Dutlu İlkokulu´nda göreve başladım. Yozgat Kadışehri Yankı İlkokulu´nda asker öğretmen olarak askerlik vazifemi yaptım. Samsun Salıpazarı Konakören Bakacak İlköğretim Okulu Müdür Yetkili Öğretmenliği, Kocaeli Kandıra Akçaova İlköğretim Okulu Okul Müdürlüğü, Kocaeli Gölcük İhsaniye Oyak İlköğretim Okulu Müdürlüğü, Derince Piri Reis Ortaokulu Okul Müdürlüğü görevlerinden sonra 2014 Eylül ayında Derince Çenesuyu İlkokulu/Ortaokulu´na  okul müdürü olarak atandım.Dört yıllık görev süremin dolması üzerine  01.07.2019 tarihinde Derince Çenesuyu İlkokulu/Ortaokulu´na  ikinci dört yıl okul müdürlüğü görevine atandım.01/08/2023 tarihinde Okul Müdürleri Yeniden  Görevlendirme  kapsamında İzmit Ulugazi İlkokulu’na okul müdürü olarak atandım .

Görev yaptığım okullarda başarılı çalışmalarımdan ötürü 1 Aylıkla Ödüllendirme Belgesi, 2 Taktir Belgesi,2 Teşekkür Belgesi,10 Başarı Belgesi ,3 Üstün Başarı Belgesi ,3 Ödül Belgesi ile ödüllendirildim. Doğayı koruma,temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturma  ile ilgili faliyetlere katılma,  bu faaliyetlerde aktif görev alma ,bilişim teknolojilerini yakından takip etme ve kullanma ,öğrencilerimle ortak alanlarda bulunma ve sohbet etme ilgi alanımdır.Evli ve üç çocuk babasıyım.